sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Piept de pui cu salvie invelit in bacon

Advertisement

Buget: 24 lei

Ingrediente:
- un piept de pui mediu
- frunze proaspete salvie (sau condiment uscat)
- 200 g bacon
- o mana patrunjel verde
- o mana salata rucola
- ulei de masline extravirgin
- doua linguri otet (eu am folosit de mere)
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 45 min.

Portii: 2-3

Mod de preparare:
1.Taiem pietul de pui in doua bucati. Fiecare bucata o mai taiem in trei sau patru bucatele egale pe lungime. Condimentam cu sare si piper pe ambele parti.
2.Punem cate o frunza de salvie pe fiecare bucata de pui. Luam o felie de bacon si invelim pieptul. Procedam la fel cu fiecare bucata de piept si prindem cu scobitori pentru a nu se desface baconul.
3.Intr-o tava incinsa cu ulei de masline prajim carnea timp de 20-25 minute.
4.Preparam un dressing: Intr-un bol adaugam 4-5 linguri ulei de masline, otet, sare, piper si patrunjelul taiat marunt. Amestecam bine iar dupa aceea adaugam dressing-ul peste rucola.
5.Servim puiul impreuna cu salata, patrunjelul si dressing-ul obtinut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu